טסים לחו"ל? תדאגו שיהיה לכם פספורטקארד

אם עדיין לא שמעתם על פספורטקארד, דעו לכם שמדובר באחד מביטוחי הנסיעות המהפכניים והחדשניים שקיימים היום. למה? כי זהו הביטוח הראשון מסוגו שמשלם על ההוצאות הרפואיות שלכם במקום, באמצעות כרטיס חיוב נטען שאתם מקבלים מהחברה. הכרטיס הנטען מגבה אתכם בעת תשלום לרופאים, תרופות ומשיכת מזומן במקרה שכבודתכם מתעכבת.

כדי להפעיל את הביטוח, כל מה שאתם צריכים לעשות הוא להטעין את הכרטיס בקלות דרך האפליקציה של פספורטקארד או באמצעות מוקד שירות הלקוחות של החברה בכמה ערוצים שונים: טלפון, וואטסאפ או פייסבוק. המוקד עובד סביב השעון 365 ימים בשנה, כך שאף פעם לא תרגישו לבד אפילו כשאתם רחוקים מהבית וזקוקים לעזרה. למעשה, שימוש בכרטיס של פספורטקארד משחרר אתכם משימוש בכרטיס האשראי הפרטי שלכם.

אז מה אתם מקבלים עם הביטוח של פסטפורטקארד? הרבה, ובנוחות שממש משתלמת.

הדבר הראשון והחשוב ביותר הוא – לא תצטרכו לשלם מכיסכם על הוצאות רפואיות בחו"ל ולחכות עד שתקבלו את הכסף שלכם בחזרה, וזאת מפני שיש לכם את הכרטיס הנטען של פספורטקארד. תוכלו לקבל אותו בעמדות החברה בנתב"ג לאחר רכישת פוליסה. מדובר ביתרון משמעותי ביותר, שמעניק לכם שקט נפשי להסתובב באיזו מדינה שבא לכם, לכמה זמן שתרצו. בנוסף, תקבלו פטור מתשלומי השתתפות עצמית בכל תשלום על שירותים רפואיים בשימוש בכרטיס, הטסה לישראל עקב מצב רפואי בנוכחות צוות רפואי מצויד היטב, פינוי בהטסה במידה שאתם נקלעים לאסון כלשהו, כיסוי הוצאות רפואיות גבוה מאוד עד 5 מיליון דולר וייעוץ עם רופאים בעברית בכל שעה ובכל יום.

במידת הצורך, תוכלו להרחיב את פוליסת הביטוח בתוספת תשלום. למשל, אם אתם מתכננים חופשת סקי, טיול שכולל ספורט אתגרי או טיול תרמילאים, תוכלו להוסיף ביטוחים למצבים הספציפיים האלה. הדבר נכון גם לגבי מצבים רפואיים כמו החמרה של מחלה ידועה, או הריון, במקרה הטוב יותר.  

 

עדיין לא בטוחים? הנה כמה תשובות לשאלות הכי נפוצות על פספורטקארד:

האם יש הגבלה ברכישת פספורטקארד בגלל גיל או מחלה כרונית?

ממש לא. פספורטקארד מעניקה לכולם את האפשרות להיות רגועים בחו"ל ולהנות מפוליסת ביטוח מהמתקדמות ביותר, לא משנה בני כמה אתם או מה מצבכם הרפואי. 

איך מפעילים את פספורטקארד בעת הצורך?

פשוט וקל. יוצרים קשר עם מוקד החברה כדי לקבל הכוונה למרפאה הקרובה ביותר אליכם, ותוך כדי הכרטיס שלכם ייטען בסכום שאתם זקוקים לו כדי לשלם על ביקור אצל הרופא. לא תצטרכו להוציא כסף בעצמכם. 

כדאי לשמור את המסמכים הרפואיים שמקבלים?

חובה לשמור את כל המסמכים הרפואיים שניתנו לכם. עם המסמכים האלה תוכלו להיות בטוחים שהחברה תצליח לטפל במקרה שלכם על הצד הטוב ביותר.

הכרטיס הנטען עדיין בתוקף אחרי שחוזרים לארץ?

כן, וזה כדי שבנסיעה הבאה שלכם תוכלו להפעיל את כרטיס האשראי שלכם בשנית.

מה קורה אם הכרטיס אבד?

הכרטיס הוא אמצעי תשלום פיזי בלבד. אתם מבוטחים בכל מקרה מהרגע שבו רכשתם פוליסה של פספורטקארד, עם או בלי הכרטיס. אם הכרטיס אבד לכם, צרו קשר עם מוקד שירות הלקוחות והחברה תדאג להנפיק לכם כרטיס. 

מה עושים אם צריכים לדחות, לקצר או לבטל את הנסיעה?

מתקשרים למוקד והחברה מבצעת בדיקה אם יש לכם כיסוי כזה לפי הפוליסה האישית שלכם.

מי מכבד את הכרטיס הנטען של פספורטקארד?

הכרטיס הנטען של פספורטקארד מכובד בכל מרפאה או בית מרקחת ברחבי העולם שעובדים עם ויזה או מאסטרקארד.

סגירת תפריט

יש לכם שאלה? זקוקים ליעוץ? השאירו פרטים ומיד נחזור:

השאירו פרטים ומיד נחזור:
דילוג לתוכן